Utställare på Skolriksdag 2019

Skolriksdagen är Sveriges största mötesplats för huvudmän, tjänstemän, rektorer och förskolechefer. Under två dagar i vår samlas beslutsfattare från hela Sverige för att inspireras, diskutera angelägna frågor och utbyta erfarenheter. I anslutning till konferensen arrangeras en utställning där ni som organisation eller företag har ett ypperligt tillfälle att skapa nya kontakter och nätverka med deltagarna på Skolriksdag 2019.

Skolriksdag 2019 går av stapeln på Stockholm Waterfront Congress Centre, 6-7 maj. Utställningen hålls i lokalen som heter M1 och är belägen utanför den stora sessionshallen, med utsikt över bland annat Riddarfjärden och Stockholms stadshus. Under konferensdagarna är det i utställningen som det serveras lunch och fika och på kvällen den 6 maj serveras också en mingelbuffé i utställningen.

På Skolriksdag 2017 hade vi 2 300 deltagare från hela Sverige, en utsåld utställning och de absolut främsta talarna inom skolområdet! Missa inte att bli en del av detta fantastiska arrangemang!

Vårt erbjudande, monterpaket

Monterpaket: 2 500 kr/kvm (exklusive moms), inklusive vita väggar, matta, spotlights och el. Inga möbler ingår.

Monterpaket (ex moms)

Monterpaket 4 kvm: 10 000 kronor

Monterpaket 6 kvm: 15 000 kronor

Monterpaket 8 kvm: 20 000 kronor

Anmälan

Skicka den ifyllda blanketten ”Ansökan om monterplats” till anna.lundeqvist@skl.se

Ansökan om monterplats (PDF, nytt fönster)

Monterskiss Skolriksdag (PDF, nytt fönster)

Under februari kommer utställningsplatserna bekräftas och placering görs av arrangören SKL, men du är välkommen att önska en plats, se monterskiss.

Frågor

Anna Lundeqvist
anna.lundeqvist@skl.se
08-452 70 98.

Monterpersonal

Monterpersonalen anmäls till en kostnad av 1 500 kronor, exklusive moms per person via en separat anmälningslänk som skickas till monteransvarig under februari.

Fakturering och avbokningsregler

Faktura skickas efter konferensen. Bokning av utställningsyta kan avbokas utan kostnad fram till 15 februari 2019. Därefter är anmälan bindande och vid avbokning efter denna tidpunkt kommer utställningsytan att faktureras till fullt pris.

Praktisk information

Information gällande extrabeställningar av möbler och teknik och annan praktisk information kommer att läggas ut på denna sida under februari.