Johnny Sundin

Johnny Sundin är entreprenören och scenpersonligheten som har gjort kreativitet, förändringsvilja och trendspaning – framtidens framgångsfaktorer – till sin specialitet.

Johnny Sundin modererar Offentliga Rummet

Det är Johnny Sundin som kommer guida oss igenom Offentliga Rummet 2019. Nu berättar han mer om sig själv och sitt moderatskap.

Berätta om dig själv och din bakgrund
– Föreläsare, moderator och entreprenör i mötesbranschen som stått på scenen i många år, i många lika roller. Jag har jobbat inom kommunikation, media, underhållning och event och drivs alltid av ”bästa möjliga upplevelse” för deltagarna. Driver idag Tankefabriken med trendspaningar och kreativa mindset i fokus.

Du är en relativt nyinflyttad Västeråsare, vad har du för intryck av staden hittills?
– Det är underbart att få bo i Mälarens pärla. Nära. Vänligt. Kreativt. Drivet. Mycket kultur, bra nätverk och samverkan på många plan. Lugnare än Stockholm och närmare till varandra.

Gällande digitaliseringen, vad är din bild och tanke kring detta. Kopplingen till dig?
– Jag brinner för att vi - oavsett nya fantastiska tekniklösningar - behåller fullt fokus vad människan skall använda dessa till. Hur gör vi bra liv av allt det vi skapar? Digitalisering är idag en hygienfaktor i varje verksamhet. Det som gäller framöver är att ta vara på fördelarna med smartare processer det vill säga att vi kan lägga kvalitetstid och fokus på ”analogiseringen”. Mötet ansikte mot ansikte blir en allt viktigare råvara och drivkraft. Där vi också ställer högre krav på kvalitativ mellanmänsklig kommunikation.

Hur ska det bli att moderera konferensen Offentliga rummet? Hur är din känsla inför uppdraget?
– Det är med stolthet och glädje jag åtagit mig uppdraget att leverera sammanhang och få alla att tänka tillsammans i min nya hemstad. Jag är mycket laddad och ser med förväntan fram mot den 10-12 juni då jag får träffa alla kloka och nyfikna deltagare.

Vilka egenskaper är det som utmärker dig som moderator?
– Enligt de mycket nöjda kunder jag fått referenser från genom åren så uppskattar de att jag är snabb i analysen, skapar närvaro i intervjuerna, är tydlig i mina sammanfattningar, använder humor, har hög energi, skapar interaktivitet och bjuder på inspirerande föreläsningar.

Vad kan besökarna till Offentliga Rummet förvänta sig av dig som moderator?
– Att jag ger tydliga sammanfattningar, skapar bra mindset, driver frågeställningarna framåt och bjuder på en inspirerande föreläsning första kvällen.

Vad ser du mest fram emot på konferensen Offentliga Rummet?
– Direktsändningen och det skarpa läget. När vi delar tankar på riktigt och i realtid. När deltagarna skapar utveckling genom att tänka, känna och uppleva tillsammans.

Är det något du skulle vilja hälsa besökarna, som kommer delta i årets konferens?
– Kom med ett öppet sinne att vilja vara medskapare till goda lösningar för en ännu bättre värld. Var proaktiv, diskutera, utnyttja möjligheterna till interaktivitet, samtala och inte minst skratta och må bra tillsammans! Det är när vi möts det händer.

  • måndag 10 juni 16:30 - 17:30

    Möt Johnny Sundin som är föreläsare, trendspanare och konferensens moderator. Följ med på en inspirerande timme som handlar om nyfikenhet, mod, tankemönster, mindset, beteenden och hur det kreativa tänkandet kan vara en av de viktigaste nycklarna till förändring. I en tid när allt möjligt är möjligt.

Sveriges Kommuner och Landsting

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner och regioner.

Medarrangörer

Logotyp Västerås stad
Logotype Vinnova
Logotyp Inera
Logotype SKL Kommentus

Samarbetspartners

Logotyp DIGG
Logotype eSam
Logotype Regeringskansliet Finansdepartementet
Logotyp Dagens samhälle