Information till posterhållare

Till dig vars poster har blivit accepterad att ställas ut på Nationella Patientsäkerhetskonferensen 2018.

Välkommen som posterutställare! Posterutställningen är en viktig del av konferensen där vi har avsatt tid för visning, erfarenhetsutbyte och dialog. Vi ser gärna att ni är med på konferensen för att på plats kunna berätta om postern under konferensen i samband med pauser. Du anmäler dig själv som deltagare på konferensen och betalar full konferensavgift.

ANMÄL DIG TILL KONFERENSEN

Information-till-posterhallare
  • Posterutställningen är i vår stora utställningshall Mötesplatsen, i direkt anslutning till våra seminarierum, monterutställning och den plats där kaffe serveras till lunch och fikapausar.
  • I programmet kommer vi skriva att posterutställningen är öppen under pauser såsom lunch och fika. Ni kan gå på seminarier och ni kan även ta er tid att äta.
  • Ni ansvarar själva för att designa och trycka upp er poster, posterstorlek max 80 bred x 100 hög cm. Det går alltså bra att postern är mindre än detta. Ni kan även bidra med en rollup istället för poster (maxbredd på rollup är 80 cm x 200 cm) . Vi ser gärna att postern är på svenska men detta är inget krav.
  • Ni tar med er postern till konferensen första dagen och sätter upp den själv. Varje posterutställare får en vit skärmvägg med lampa att sätta upp sin poster på och ni får även ett broschyrställ som sitter på själva väggen, där kan ni sätta era handouts. Vi har allt ni behöver för att sätta upp postern (häftstift eller liknande). Det ska vara lätt att gå runt i utställningen, därför har vi inga bord vid posterskärmarna.
  • För att göra er poster lättläst så rekommenderar vi att ni använder er av rubriker på postern som kort redovisar ert övergripande budskap, hur ni lade upp och genomförde arbetet samt vilket resultat ni har. Det är bra att tydligt berätta vad som fungerade och inte fungerade, vad som varit viktigt att tänka på i ert arbete och hur ni nu arbetar. Glöm inte övergripande titel och avsändare på postern! Ni behöver inte följa er text i ert insända bidrag till punkt och pricka.
  • Alla godkända posterhållare har den 15 augusti fått ett mail där de bekräftar sitt deltagande i posterutställningen. Har ni inte fått det - kontakta oss!
  • Någon vecka innan konferensen kommer ni även få mail med ert posternummer.

 

Har du frågor kring din poster, kontakta konferens@konstella.se 

 

Mer att visa upp än bara en poster?

Om ni vill visa upp något digitalt såsom verktyg, webbplatser, moduler i olika system eller något som kräver lite mer plats än en monter, så kan ni istället köpa en minimonter. Då betalar ni för en fast plats på vårt verktygstorg.

Monterpaket för utställare

Sveriges Kommuner och Landsting

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner, landsting och regioner.

Nationella Patientsäkerhetskonferensen 2018

Ett samarbete mellan arbetsgivarorganisationer, yrkesorganisationer, fackförbund, myndigheter och branschorganisationer inom hälso- och sjukvård. Projektägare är Sveriges Kommuner och Landsting.